PROMO Assessors Consultors és autor de l’agenda i viabilitat econòmica i financera del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Vic, projecte guanyador del Premi Catalunya d’Urbanisme Manel de Solà Morales 2020, que ha convocat per 12a edició la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (Institut d’Estudis Catalans).

El premi s’atorga cada dos anys i valora el millor pla redactat o aprovat, en curs d’execució, exposat al públic o realitzat en els darrers cinc anys i en l’àmbit dels territoris de parla catalana. Es valoren els projectes sota criteris d’innovació, capacitat de transformació, valor exemplificador, replicabilitat, capacitat d’anticipació o sostenibilitat, entre d’altres.

El guardó té per objectiu valorar i estimular els esforços en la millora i la innovació aplicada a l’urbanisme i a la gestió i ordenació del territori. El nou POUM de Vic va ser aprovat definitivament el passat 15 de maig de 2019 i constitueix la guia urbanística de Vic fins l’any 2030.

Felicitats a tots els professionals i tècnics integrants de l’Equip Redactor del POUM, i a totes aquelles persones que l’han fet possible.

Link:
Noticia mitjans
El POUM de Vic (Documents)

Premi Catalunya urbanisme