Miquel Morell participa en la jornada El futur econòmic i resiliència de l’Eixample. Quin model econòmic per a l’Eixample i la metròpoli: del turisme a la innovació en el marc de les Jornades L’Eixample i la metròpoli de Barcelona: una cruïlla de futurs, celebrades el 13 i 14 de juliol a la ciutat de Barcelona.

Les jornades han tingut per objectiu abordar aspectes d’actualitat com la transformació ambiental que estan experimentant els seus carrers, el model de mobilitat que predominarà en el futur pròxim i el paper que ha de tenir l’Eixample en l’economia metropolitana.

La Jornada, coordinada per Artur Zanón, cap de secció al diari Expansión, ha comptat també amb la participació de Mireia Belil, directora de Bora Kasi, ex-directora de la Fundació Forum Universal de Cultures i ex-Directora de United Nations Global Compact Barcelona Center, Ramon Gras, investigador d’innovació urbana a la Universitat de Harvard i co-fundador de Aretian, i Alfonso Vegara, president de Fundació Metròpoli i autor del llibre Territorios Inteligentes.

La jornada es pot visualitzar en el següent link:

 

Logo Ajuntament de Barcelona